En times makeupkursus til 199,- hos Timeout Wellness

På kurset lærer man de grundlæggende teknikker inden for makeuplægning, samt hvordan man bruger de forskellige pensler

KØB!

Fra: kr 199,00
Værdi: kr 395,00
Rabat: 50%
Du sparer: kr 196,00

Beskrivelse

Om dealen

Lær at lægge en flot hverdagsmakeup, der passer netop til din ansigtsform og hudfarve. Kurset består af 10 trin, hvorigennem man lærer de grundlæggende teknikker. Makeupartisten hjælper en med at vælge de farver, der passer bedst til ens ansigt, og viser, hvordan de forskellige makeuppensler skal bruges. Der bliver altid taget udgangspunkt i den individuelles ønsker og stil. Makeupartisten demonstrerer forskellige teknikker på den ene halvdel af ens ansigt, hvorefter man selv kan øve sig på den anden halvdel. Hun tager desuden noter undervejs, så man har en personlig profil, man kan tage med sig hjem, så man ikke glemmer de lærte teknikker.

Om skønhedsklinikken

På Nørre Alle i Aarhus finder man spa- og skønhedsklinikken Timeout Wellness. Her tilbydes der ansigtspleje, kropspleje, massage, spa, makeup og hånd-/fodpleje. Bag klinikken står Mia, der har udviklet et unikt koncept med særlige behandlingsmetoder. Mia er lægeeksamineret klinisk hud- og spaterapeut og makeupartist.

Aarhus
Nørre alle 64
[map lat=”56.1599212″ lng=”10.2035501″][/map]

Det med småt

Gyldighed: Din Groupon skal indløses inden for 3 måneder efter købsdatoen.
Køb: 1 per person. 1 ekstra kan købes som gave.
Tidsbestilling: https://styleme.onlinebooq.dk/. Oplys koderne fra værdibeviset. Medbring printet værdibevis ved indløsning. Aflysning skal ske senest 24 timer inden via tlf 41 58 58 32 eller e-mail [email protected].
Førpriser: Tjekket 5. august 2015.

KØB!