Undervogns- og hulrumsbehandling af bil til 2.399,- hos Decos Auto

Forlæng din bils levetid med denne undervogsnbehandling, der beskytter bilen mod rust på en miljøvenlig måde

KØB!

Fra: kr. 2.399,00
Værdi: kr. 5.000,00
Rabat: 52%
Du sparer: kr. 2.601,00

Beskrivelse

Om dealen

Pas på dit kære køretøj med en undervognsbehandling. Inderskærme og plastikskjolde i hjulkasser afmonteres, og bremseskriver dækkes til og motorskjold, plastikskjolde og propper under bunden afmonteres inden undervognen og hjulkasser højtryksrenses. Herefter tørres bilen af, og overfladerust børstes eller sandblæses væk, inden en primer bliver sprayet på, hvor rusten evt er begyndt at angribe. Rustbeskyttelse påføres undervognen, og alle hulrum sprøjtes med vandbaseret Bodysafe. Firmaet giver desuden to års garanti på deres arbejde.

Om værkstedet

Hos Decos Auto kan bilejere få repareret og udskiftet udstødningsrør, støddæmpere og bremser og få serviceeftersyn, undervognsbehandling og maskinpolering. Stedet, der tager sig af alle bilmærker, har 30 års erfaring med faget.

Decos Auto I/S
Åmarksvej 2 Egå 8250
[map lat=”56.204886″ lng=”10.258092″][/map]

Det med småt

Gyldighed: Din Groupon skal indløses inden 15. april 2015.
Køb: 1 per person. 1 ekstra kan købes som gave.
Tidsbestilling: Telefon 31 90 91 66 i så god tid som muligt. Oplys koderne fra værdibeviset. Medbring printet værdibevis ved indløsning (modtages kun i papirform). 48 timers aflysningspolitik. Hvis du kommer for sent, kan Decos Auto ikke garantere dig den fulde behandling af din bil. Der tages forbehold for at visse dage kan være fuldt booket.
Restriktioner: Værkstedet kan beholde din bil i op til et døgn, for at give den bedst mulige behandling. Der er ikke mulighed for lånebil i behandlingsperioden. Servicen gælder alle biler, dog ikke kommercielle køretøjer. Merpris på 800,- for syvpersoners og firehjulstrækker.
Førpriser: Tjekket 2. oktober 2014.

KØB!

Tags: brazilian blowout aalborg