Gravide kan få en tidlig scanning, kønsscanning eller 3D-/4D-scanning fra 299,- hos CyclusKlinik

Få et unikt indblik i hvordan dit kommende barn har det og ser ud med en af de tre scanninger, og få billeder og video af babyen

KØB!

Fra: kr. 299,00
Værdi: kr. 500,00
Rabat: 40%
Du sparer: kr. 201,00

Beskrivelse

Tidlig scanning

Der bliver afsat 15 minutter til denne scanning, der kan foretages fra uge 6+0 til uge 12+0. Den kan hjælpe med at beregne hvornår der er termin, og giver mulighed for at se hjertet slå fra uge 6+0. Når man har set det lille hjerte slå er der er god statistik for en blivende graviditet. Ved scanningen kan man også se, om der er tvillinger på vej. Der bliver givet en faglig vurdering af graviditeten, og der er mulighed for at stille spørgsmål til en jordemoder. Desuden får man mindst fem 2D-/3D-billeder i sort og hvid af babyen med hjem, samt optagelse af scanningen på dvd.

Kønsscanning

Denne scanning er egnet til gravide fra 14+0 uger, og kan fortælle en om man venter en dreng eller pige. Det er en måde at forberede den gravide på hvad der venter, samt en oplagt mulighed for at knytte sig endnu tættere til barnet. Der er afsat i alt 15 minutter, hvor der bliver givet en faglig vurdering af graviditeten, og med sig får man mindst fem 2D-/3D-billeder i sort og hvid af barnet samt optagelsen af scanningen på dvd.

3D-/4D-scanning

Der bliver afsat 30 minutter til denne scanning, hvor man får detaljerede billeder af sit kommende barn. Man kan få foretaget denne scanning igennem hele graviditeten, men den er bedst egnet til at blive foretaget i uge 24-33 med ugerne 28-31 som de optimale, da man her bedst kan se babyens fine træk og få et flot billede af dens ansigt og hænder med mere. Der er desuden rig mulighed for at stille jordemoderen spørgsmål, og der bliver foretaget en faglig vurdering af babyen og dens vækst samt trivsel. Ønsker man at vide kønnet, er dette også muligt, men kan undgås, hvis det skal holdes som en overraskelse. Man får optagelse af scanningen på dvd, hvor man også kan høre lyd, og får mindst fem sorte og hvide 3D-/4D-billeder af barnet. 

Vælg mellem følgende muligheder: 

  • 299,- for en tidlig scanning eller kønsscanning (spar 40%)
  • 579,- for 3D-/4D-scanning (spar 42%)

Om klinikken

I 2005 var Pia Zilstorff med til at starte klinikken, der var en af de første 3D-scanningsklinikker i Danmark. Teamet består udelukkende af jordemødre med mange års erfaring, alle specialuddannede i graviditetsscanninger. Her laves der scanninger fra 6. uge og hele graviditeten igennem, og ved alle scanninger kigges der efter om barnet trives og vokser som det skal. Stedet tilbyder desuden NIFTY-test og insemination til par og enlige kvinder. Der er gode parkeringsmuligheder lige ved klinikken.

Anmeldelser

Average rating: 5 stars TrustPilot (13 anmeldelser)

CyclusKlinik
Slagelsesgade 1, 3 sal København Ø 2100
[map lat=”55.69813″ lng=”12.57869″][/map]

Det med småt

Gyldighed: Din Groupon skal indløses inden 15. maj 2015. Værdibeviset kan bruges alle hverdage fra kl. 09 til 16.
Køb: 1 per person. 1 ekstra kan købes som gave.
Tidsbestilling: Tlf 35 38 01 90, e-mail [email protected], eller book online via hjemmesiden. Oplys koderne fra værdibeviset og at du er Groupon-kunde. Medbring printet værdibevis ved indløsning. 24 timers aflysningspolitik.
Restriktioner: Tidlig scanning er egnet til graviditet i uge 6-12, kønsscanning fra uge 14 og frem, og 3D/4D scanninger i uge 28-32.
Førpriser: Tjekket 11. marts 2015.

KØB!

Tags: erfaring med kønsscanning 14 0, graviditetsscanning gøteborg, kønsscanning i tyrkiet, kønsscanning tilbud, scanning nær ulfborg, ulfborg gæstgivergård trustpilot