Klippekort på fem eller ti yoga-sessioner fra 199,- hos Hot Yoga Studio

Yogaøvelser udføres i et opvarmet lokale, hvilket gør at musklerne løsnes op, så man bedre kan strække dem, og undgår eventuelle skader

KØB!

Fra: kr 199,00
Værdi: kr 590,00
Rabat: 66%
Du sparer: kr 391,00

Beskrivelse

Om dealen

Som del af et hold på højest 35 personer kan man med et klippekort på enten fem eller 10 sessioner komme godt igang med hot yoga-øvelserne. Hver session har fokus på hele kroppen, og der er mulighed for at være med uanset om man er begynder eller yoga-ekspert. Hvis det er første gang,at man begiver sig ud i yoga, så anbefaler stedet at man drikker mere vand end normalt før sessionen, samt at man ikke spiser i to timer før.

Vælg mellem følgende muligheder: 

  • 199,- for 5-turs klippekort (spar 66%)
  • 349,- for 10-turs klippekort (spar 65%)

Klippekortet skal indløses indefor en måned fra købsdato, man har derefter 3 måneder til at bruge resterende klip

Om stedet

Hot Yoga Studio ligger tæt på Østerbrogade og Parken.Her opvarmes det lyse yogalokale til 38 grader med infrarød varme, som er drevet på miljøvenlig vindmølle energi. Teamet bruger en blanding imellem hatha, astanga and vinyasa yogateknikker og udfører hver gang 33 forskellige positioner, og afslutter med afslappende øvelser.

København Ø
Nordre Frihavnsgade 13
[map lat=”55.7005559″ lng=”12.5790308″][/map]

Det med småt

Gyldighed: Din Groupon skal indløses inden for 3 måneder efter købsdatoen.
Køb: 1 per person. 1 ekstra kan købes som gave.
Tidsbestilling: Tidsbestilling er ikke nødvendig. Printet værdibevis vil blive ombyttet til klippekort i yoga. centeret.
Restriktioner: Aldersgrense min. 15 år. Klippekortet er personligt. Hvis du ikke selv medbringer håndklæde og måtte kan dette lejes på stedet. Kun for nye kunder: Ny kunde defineres som at man ikke har været elev på skolen inden for de sidste 6 mdr.
Førpriser: Tjekket 6. november 2015.

KØB!

Tags: yoga måtte med øvelser printet på