SSI Open Water Referral-dykkerkursus til 999,- hos HøjDyk

Tag den første del af det anerkendte dykkerkursus, der består af teori og træning i pool, og inkluderer leje af udstyr

KØB!

Fra: kr 999,00
Værdi: kr 2.499,00
Rabat: 60%
Du sparer: kr 1.500,00

Beskrivelse

Om dealen

Det internationalt anerkendte Referral dykkerkursus består af to dele, der beskæftiger sig med teori og simulatordyk. I løbet af de seks teorilektioner, der foregår over to dage, vil instruktøren gennemgå alt fra udstyr over teknik til kommunikation under vandet. Når fundamentet er lagt, slippes eleverne løs i den avancerede havsimulator, hvor man i løbet af fem dyk på to dage kan afprøve sin nye viden.

Om dykkercentret

Hos HøjDyk i Vanløse afvikles alle kurser i elevernes eget tempo, hvilket skaber glade nybegyndere, der har lyst til at fortsætte deres nye fritidsinteresse i det blå, blå hav. Her kender de professionelle dykkere alle de gode undervandsspots i Danmark og afvikler kurser, der sørger for at dykkeraspiranter kommer sikkert ud på og hjem fra havets dybder. Centeret er et værested for dykkere, hvor de kan henvende sig når lysten til at opleve eventyr på vandet melder sig. Med mange års erfaring som fritids- og erhvervsdykkere, sørger instruktørerne for, at kursisterne får de nødvendige teoretiske og praktiske færdigheder.

Vanløse
Jydeholmen 42
[map lat=”55.685103″ lng=”12.484589″][/map]

Det med småt

Gyldighed: Din Groupon skal indløses inden 1.maj 2016. Skal bookes inden 31. januar 2016.
Køb: 1 per person. 1 ekstra kan købes som gave.
Tidsbestilling: Tidsbestilling: http://hojdyk.dk. Oplys koderne fra værdibeviset. Medbring printet værdibevis ved indløsning. Afbestilling senest 14 dage inden på tlf 31 21 28 31. Ved aflysning og omlægning opkræves et gebyr på 500,-
Restriktioner: Kun for nye kunder. Mindst 15 år, unge under 18 år skal følges med en voksen. Helbredserklæring skal udfyldes på forhånd. Teoribog kan købes direkte af Høj dyk for 599 kr.
Førpriser: Tjekket 29. oktober 2015.

KØB!

Tags: højdyk trustpilot