10 klip til valgfri yoga fra 199,- hos Do Yoga i Store Kongensgade

Vælg blandt de forskellige hold, der har fokus på fx styrke og smidighed, åndedræt og meditation eller et basic Hatha hold

KØB!

Fra: kr 199,00
Værdi: kr 900,00
Rabat: 78%
Du sparer: kr 701,00

Beskrivelse

Om dealen

Nye såvel som erfarne yogier stimuleres og udfordres fysisk og mentalt med 10 klip til yogaundervisning. Nøgleordene for øvelserne er balance og harmoni, som opnås, når alle musklerne i kroppen bliver aktiveret med de sammenhængende sæt af elegante stillinger og stræk. Vælg selv om du vil deltage i fx morgenyoga, relax-yoga, vinyasa, hatha, en anden af stedets åndfulde hold eller relax & stram-op. Der er yoga op til syv dage om ugen, fordelt på op til 17 ugentlige hold.

Vælg mellem følgende muligheder:

  • 199,- i stedet for op til 900,- for 10 klip (spar 78%)
  • 375,- i stedet for op til 1.800,- for 10 klip til dig selv og 10 klip til en ven (spar 79%)

Om Do Yoga

Yogaholdene i de åbne, lyse lokaler i indre by tilrettelægges af undervisere med bred erfaring inden for forskellige sportsgrene, og kendetegnet er, at de alle har en stor passion for yogaens verden. De tager udgangspunkt i kroppens anatomi og fysiologi for at sikre, at alle kan være med – trods eventuelle skader og andre fysiske udfordringer. Underviserne har erfaring med yoga for både begyndere og øvede, så eleverne kan føle at de er i kompetente hænder.



[map lat=”” lng=””][/map]

Det med småt

Gyldighed: Din Groupon skal indløses inden 3 måneder fra købet.
Køb: 1 per person. 1 ekstra kan købes som gave.
Tidsbestilling: http://doyoga.dk/. Oplys koderne fra værdibeviset. Medbring printet værdibevis ved indløsning. 24 timers aflysningspolitik.
Restriktioner: Kun for nye kunder.
Førpriser: Tjekket 8. oktober 2015.

KØB!

Tags: do yoga store kongensgade, yoga store kongens gade